امروز قصد داريم چند نوع سوپ پرطرفدار ايراني رو بهتون آموزش بديم.
سوپ ها وعده هاي غذايي مناسبي مي تواند باشد براي برخي از افراد كه دچار بيماري سرماخوردگي شده اند اما علاوه بر اين برخي از سوپ ها بسيار خوشمزه و جا افتاده مي باشند كه مي توان از آن ها به عنوان پيش غذا استفاده نمود.
سوپ (به انگليسي: Soup)، مايعي خوراكي بسيار غني و گرم ميباشد، كه مصرف آن در برنامهٔ غذايي نقشي بسيار اساسي دارد. سوپ، از مواد غذايي مختلف نظير آب، سبزيجات، گوشت، گوشت چرخكرده، روغن، ادويه، نمك خوراكي و ديگر افزودنيها تهيه ميشود. علاوه بر اين، سوپ به صورت خورشي پيشغذا براي باز شدن اشتهاي افراد سرو ميشود. بهطور كلي سوپها به دو نوع كلي تقسيم ميشوند: سوپهاي رقيق و سوپهاي غليظ.
در اصل سوپها در گذشته خود غذايي كامل بودهاند كه اساس آنها برپايه، گوشت قرمز، گوشت ماكيان، گوشت خوك يا ماهي بودهاست. شكل فعلي سوپ و مواد تشكيلدهندهٔ آن قدمت چنداني ندارد و به قرن ۱۹ بازميگردد